Etsi
  • Helsingin Herakles

Liikuntapalvelun sisäliikuntatilojen ja koulujen liikuntasalien sulkua jatketaan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen mukaisesti liikuntapalvelun sisäliikuntatilojen ja koulujen liikuntasalien sulkua jatketaan 31.1.2021 saakka.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaan liittyviä rajoituksia arvioidaan kuitenkin uudestaan jo koordinaatioryhmän kokouksessa 14.1.2021 epidemiatilanteen kehittymisen, virusmuunnoksen leviämisen tilanteen sekä valtioneuvoston mahdollisten uusien linjausten pohjalta.

Järjestelmäteknisistä syistä tässä vaiheessa perutaan automaattisesti kaikki vuorot liikuntapalvelun sisäliikuntatiloista sekä koulusaleista 17.1.2021 asti. Perutuista vuoroista ei lähetetä erikseen peruutusviestejä, eikä perutuista vuoroista peritä tilavarausmaksuja. Järjestelmässä peruutuksia jatketaan 14.1. koronakoordinaatioryhmän kokouksen jälkeen uuden päätöksen mukaisesti.

Kaikki toiminta, myös omavalvontainen toiminta, saleissa on kiellettyä sulun aikana.

Aikuisten harrastusvuorot perutaan talviulkokentiltä 31.1.2021 saakka

Kaikkien yli 20-vuotiaiden harrastusvuorojen peruutuksia talviulkokentillä jatketaan 31.1.2021 asti.

Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu kaupungin talviulkokentillä jo aiemmin myönnetyillä vuoroilla, mutta uusia vuoroja ei alkavan rajoituskauden aikana myönnetä. Ulkokentille jo myönnetyt kilpailut ja ottelut perutaan kaiken ikäisiltä. Alla lista talviulkokentistä, joilla on varattuja vuoroja.

Tekonurmet

Töölön Pallokenttä 6

Vuosaaren liikuntapuisto, Kartanon tekonurmi 2

Pirkkolan liikuntapuisto, tekonurmi

Tekojääkaukalot

Lassilan liikuntapuisto, tekojääkaukalo

Pukinmäen liikuntapuisto, tekojääkaukalo

Käpylän liikuntapuisto, tekojääkaukalo

Isot tekojäät

Brahen kenttä, tekojää

Oulunkylän liikuntapuisto, tekojää

Kontulan liikuntapuisto, tekojää

Perutuista vuoroista ei lähetetä erikseen peruutusviestejä, eikä perutuista vuoroista peritä tilavarausmaksuja. Seurat itse vastaavat siitä, että juoniorivuoroilla ei ole yli 20 -vuotiaita harrastajia.

Ulkokentät ja ulkoliikuntapaikat ovat kuntalaisten käytössä varattujen vuorojen ulkopuolella. Ulkoliikuntapaikoilla (kuten tekonurmi- ja tekojääkentät) tulee huolehtia turvavälien säilymisestä. Paikalle saa tulla vain terveenä. Valvontaa sekä nuoriso-ohjaajien läsnäoloa ulkokentillä jatketaan. Pukukopit ja huoltorakennukset (pois lukien WC:t) pidetään suljettuina.

Ohjeita tarkennetaan jatkossa. Tarkennetut ohjeet löytyvät tämän linkin takaa.

Tarkistathan aina ensin, löytyykö vastaus kysymykseesi ‘kysymykset & vastaukset’ –osiosta, ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun.

21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Syksyllä alkaa aikuisten alkeisryhmä 2.9.-7.10. Ryhmä harjoittelee perjantaisin klo 17:00-18:30. Ilmoittaudu ryhmään! Myös uutena ryhmänä 29.8. alkaa aikuisten NON-STOP jatkoryhmä joka harjoittelee ma

Maanantaisin: 16:30-17:30 aikuisten valmennus 17:30-18:30 junnut ja teinit 18:30-19:30 aikuisten jatkoryhmä Tiistaisin: 19:30-20:30 aikuisten valmennus Keskiviikkoisin: 17:00-18:00 aikuisten valmennu