Rekrytoimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia että valmentajia mukaan toimintaamme

Tule mukaamme luomaan hauskaa seuratoimintaa!

Arvostamme vapaa-aikasi antoa!

Seuratoiminta on pitkälle vapaaehtoistoimintaan perustuvaa ja meiltä löytyy erilaisia tehtäviä joihin tarvitsemme käsipareja.

 

Miksi vapaaehtoistyö? Yhdessä tekemällä tutustut uusiin ihmisiin ja kasvatat verkostoja. Urheilu ja sen tuomat terveydelliset  arvot tuovat merkityksellisyyttä tekemääsi vapaaehtoistyöhön. 

Vapaaehtoistyö ja valmentaminen

Tehtäviä

  • Joka kuun Kuukausi kilpailut joka omaa pitkät perinteet seurassamme.

  • Olemme tavoittelemassa Tähtiseurakasi! Onko sinulla into tulla kehittämään seuraamme? Tähtiseura on oiva mahdollisuus tutustua järjestö mailmaan ja sen toimintaan.

  •  Sosiaalinenmedia on tämän päivän juttu. Onko sinulla osaamista tai tahtoa opetella some vastaavaksemme?

  • Tarvitsemme myös jatkuvasti valmentajia niin lasten ja nuorten toimintaan kuin aikuisten harrastamiseen. Oletko vasta aloitteleva valmentaja/ohjaaja ja janoat kokemusta. Matalan kynnyksen ryhmistä on helppo kasvattaa osaamistaan. 

Tehtävien ei tarvitse olla yllä mainittuja jos sinulla on ajatus, mitä haluaisit lähteä toteuttamaan ja se osuu seuran tarpeisiin. Kerro ihmeessä ideasi! Meillä on myös mahdollista tehdä koulutöitä tai työharjoittelu näin opiskelijalla on mahdollisuus saada käytännön kokemusta opiskeluiden ohessa.

Valmiina olevat ryhmät

Lähde mukaan valmiina olevaan ryhmään

Kilpailuorganisaatio järjestää Kuukausi kilpailuita tai seuran muita kilpailuita, kuten Helsinki open tai piirinmestaruus. Ryhmä linkin kautta voit valikoida ja ilmoittautua sinulle sopivana ajankohtana olevaan tapahtumaan.

Tähtiseura ryhmän tavoite on kehittää seuran toimintaa lasten ja nuorten osalta. 

 

Masters ryhmä etsii koordinoijaa organisoimaan toimintaansa. Näytämme miten Suomisport app toimii jonne luodaan ryhmän tapahtumia lisäksi kaikki muu hauska johon ryhmä haluaa osallistua.

Ilmoittautuminen

Mitä laittaa ilmoittautumiseen?

  • Lyhyessä kuvauksessa kerro millä osa-alueella haluisit toimia esim. lapset ja nuoret tai aikuiset

  • Arvioi omaa ajankäyttöäsi esim. kerran kuussa tai kerran viikossa

  • Onko sinulla joitain taitoja, jotka voisivat olla avuksi

  • Meille riittää innostus ja halu oppia

Jos kiinnostuit täytä alla oleva ilmoitus!

Ilmoitus